Компанія Bayer випустить перші в світі попередньо заповнені картриджі з контрастними засобами для томографії

kompaniya-bayer-vypustyt-pershi-v-sviti-poperedno-zapovneni-kartrydzhi-z-kontrastnymy-zasobamy-dlya-tomohrafiyiФармацевтична корпорація Bayer Schering Pharma збирається вперше у світі випустити на ринок попередньо заповнені картриджі з контрастними засобами для магнітно-резонансної томографії. Як роз’яснили в корпорації,нові картриджі,які містять Гадовіст ®,з’являться на ринку в Швеції і Данії влітку 2008.

За місцевою процедурою реєстрації Bayer Schering Pharma збирається запуск даного продукту і в інших країнах. Нові попередньо заповнені картриджі з контрастним засобом володіють значними перевагами. У даний час контрастні засоби випускаються у флаконах,звідки їх доводиться переливати в порожні картриджі. Цього тепер робити не треба буде,тому що попередньо заповнені картриджі готові для безпосереднього встановлення в інжектор.

“Пропонуючи сьогодні нові продукти,ми цілеспрямовано задовольняємо бажання споживачів –оптимізувати і прискорити робочі процеси”,–сказав Бертольд Балдус,голова європейського підрозділу діагностичної візуалізації Bayer Schering Pharma.

Пластикові картриджі прозорі та забезпечують оптимальний візуальний контроль контрастного майно перед кожним введенням,як обумовлено в міжнародних керівних документах. Крім того,картриджі забезпечені візуальним індикатором,завдяки якому після встановлення в інжектор можна побачити,порожній картридж або повний. Ще однією новою працезберігаючий особливістю продукту є наявність самоклейкої етикетки із зазначенням типу і концентрації контрастного майно. Етикетки слід відклеюватися,але після цього їх можна застосовувати для стандартизованого документування даних в медичних картах пацієнтів.

Попередньо заповнені картриджі,що містять виріб Ультравіст ®,для контрастно-посиленою комп’ютерної томографії (КТ) вже пройшли реєстрацію в ряді країн. Ці картриджі підходять для використання в самих нових автоматичних інжектора,що випускаються лідером ринку корпорацією Medrad,дочірнім підприємством Bayer AG. Картриджі будуть виготовлятися на нової виробничої лінії в Берліні.

Напишіть відгук